CodeLink

Helhetslösningar för din webbsida/E-handel

Omfattande och integrerad lösning som täcker alla aspekter av din online närvaro. Vi säkerställer att din webbplats eller e-handelsplattform är effektiv, säker och ger en positiv användarupplevelse.

Helhetsleverantör Software

portfolio

Din digitala närvaro, vårt åtagande!

Vare sig ni är en etablerad verksamhet eller en nystartad e-handelsentreprenör, vi är redo att ta er online närvaro till nästa nivå. Kontakta oss idag för en första diskussion om hur vi kan skräddarsy en helhetslösning som passar just era behov och mål. Tillsammans skapar vi en digital framgångssaga!

Några av våra samarbeten

Våra recensioner på Google

Codelink.se
5.0
Based on 8 reviews
powered by Google
O SO S
03:32 28 Nov 23
Vårt företag använde Codelink för att anställa utvecklare för ett webbutvecklingsprojekt, och deras tjänster och branschkunskap var exceptionella.Processen att anställa utvecklare fungerade sömlöst, och vi lyckades arbeta med de perfekta utvecklarna för att hjälpa till att skapa vår webbplats.Deras expertis under hela projektet var oöverträffad, och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kommer definitivt att arbeta med Codelink igen under framtida IT-projekt.
Per BentleyPer Bentley
13:52 05 Oct 23
Codelink har verkligen imponerat mig med sin förmåga att effektivt rekrytera talanger till nordiska företag inom IT-branschen. Jag hade förmånen att samarbeta med dem som både arbetsgivare och kandidat, och deras tjänster och expertis har alltid varit av högsta kvalitet.För det första är Codelinks förståelse för IT-branschen djupgående. De har en insikt i branschens dynamik, trender och de specifika behoven hos nordiska företag. Detta gör dem till en pålitlig partner när det gäller att hitta kandidater som verkligen passar in i organisationens kultur och projekt.Codelinks nätverk av kvalificerade kandidater är imponerande. De har förmågan att identifiera och attrahera högkvalificerade individer med olika kompetenser inom IT, från utvecklare till projektledare och andra specialister. Deras urvalsprocess är noggrann och resulterar i att endast de mest lämpliga kandidaterna presenteras för arbetsgivaren.Jag har också uppskattat deras engagemang för en smidig rekryteringsprocess. De är professionella och effektiva när det gäller att organisera intervjuer, förhandlingar och andra steg i rekryteringsprocessen. Detta sparar både tid och resurser för både arbetsgivare och kandidater.Slutligen, Codelinks dedikation till att säkerställa en långsiktig passform är något som särskiljer dem. De går utöver att bara matcha kandidater med befattningar; de strävar efter att skapa långsiktiga relationer som gynnar både arbetsgivare och kandidater.Sammanfattningsvis har min erfarenhet av att arbeta med Codelink varit mycket positiv, och jag skulle starkt rekommendera deras tjänster till nordiska företag inom IT-branschen som söker att rekrytera de bästa talangerna på marknaden. De är kompetenta, professionella och dedikerade till att leverera resultat.
Madeleine HolmMadeleine Holm
20:39 16 Aug 23
Amir Jafari ZandAmir Jafari Zand
20:18 16 Aug 23
Valmir RexhepiValmir Rexhepi
19:51 16 Aug 23
Professionella. Bra kommunikation. Mycket nöjd kund!
PZ BeatPZ Beat
19:40 16 Aug 23
Hjälpte oss med vårt familjeföretag. Vi blev jättenöjda med resultatet.
Sanna ZewdeSanna Zewde
09:34 16 Aug 23
Super nöjd! 🙂
js_loader

Optimera er digitala närvaro med vårt Serviceavtal

vill ni ha en väl fungerad webbshop som är konstant optimerad och uppdaterad så låt oss kontakta er så kan vi presentera vårt serviceavtal.

    Vi har över 10 års erfarenhet inom webbutveckling och vi blir Started

    Få en tydlig Bild av kostnaderna för ditt Unika Projekt – Kontakta Oss Idag!

    Helhetslösningar för din digitala närvaro

    Hemsidor/E-handel

    Vi specialiserar oss framför allt på att använda WordPress/WooCommerce, Figma och Shopify. Denna trio av kraftfulla verktyg möjliggör skapandet av anpassade och högpresterande lösningar som är skräddarsydda för att uppfylla era unika affärsbehov.

    App utveckling

    Varje app vi utvecklar är unik och anpassad efter din specifika vision och affärsbehov. Vi lyssnar noggrant på dina krav och skapar lösningar som exakt motsvarar din vision.

    Digital marknadsföring

    Vare sig ni strävar efter att öka organisk trafik genom SEO eller maximera synlighet på sociala medier, är vi redo att vara er partner i denna resa mot digital framgång.
    dashboard
    mobile
    stateup